Blog

Az Univerzális termékek új dimenziót nyitnak a praktikus és kényelmes öltözködés világában. Ez a koncepció nem csupán egy divatirányzat, hanem egy életstílus, amelyben egyetlen ruhadarab több helyzetben is megállja a helyét, és a pénztárcánkat is kíméli. A Vivawell által kínált Univerzális termékek nem csupán a divat és a kényelem szinonimái, hanem a magabiztosság és az önelfogadás együttes üzenete is. Legyen szó bármilyen alkalomról, ezek a ruhák mindig kényelmes viseletet és stílust nyújtanak.

Amikor a klímaváltozásról esik szó, gyakran hajlamosak vagyunk a globális szintű problémákra, mint például az üvegházhatású gázok kibocsátása vagy az erdőirtásokra gondolni. Ezek valóban súlyos kihívások, de nem szabad megfeledkeznünk arról a szerepről sem, amit mi magunk, mint egyének játszunk ebben a folyamatban. Nap mint nap döntéseket hozunk, amelyek közvetlenül vagy közvetve befolyásolják környezetünket, és ezeknek a döntéseknek gyakran hosszú távú következményei vannak.

Ezek a fürdőruhák ma is nagyon divatosak, és nem csak a mostanság hódító retró stílus miatt.

De miért is olyan menők? Kinek ajánljuk őket?

Nos ... hát elárulom, hogy az egyrészes fürdőruhák nem csak azért örök darabok, mert divatosak és kényelmesek, hanem mert egyszerűen mindenkinek jól állnak!
Igen, jól olvastad! Függetlenül attól, hogy érett, fiatal, sportos, vagy csak szimplán napimádó vagy.

Ha követtek minket a social mediában, akkor már láthattatok két bejegyzést az elmúlt időben a kapszula gardróbról. A tudatos vásárlás jegyében kifejezetten szuper választásnak tartjuk ezt a fajta megoldást, ha viszont eddig még nem ismerted, miről is szól ez az elv, akkor mesélünk róla egy kicsit. 

Miért is jó az OEKO-TEX minősítés?

Nagyon örültem, amikor nem olyan régen anyagvásárlás során találtam rengeteg öko-text minősítésű anyagot, ezért gyorsan le is csaptam rájuk. Miközben a varrodába tartottam azonban eszembe jutott, hogy valószínűleg sok fogyasztó nem tudja, hogy mit is jelent ez a minősítés fogyasztási szempontból, ezért ma hoztam neked egy rövid ismertetőt, hogy miért is érdemes ilyen minősítéssel ellátott darabokat választani.

A Te ruhádnak milyen az energiája? 

Ha azt gondolod, hogy ez most egy spirituális cikk lesz az energiákról, akkor itt meg kell, hogy állítsalak, ez a bejegyzés ugyanis arról fog szólni, hogyan hat a ruha útja az energiáira. Ahhoz viszont, hogy ezt a kérdést meg tudjuk válaszolni, először is végig kell vennünk a ruhák utját. 

Az utóbbi években erősen teret hódított magának a test pozitivitás és az önelfogadás. Szépen lassan rájöttünk az eltelt idő alatt, hogy amit a közösségi médián látunk, az nem mindig valós és egyre kevésbé menő szétretusálni a tested a képeken. 

Amiről viszont kevesebb szó esik a maga az önelfogadás “hogyan” része, ugyanis hiába a rengeteg remek poszt és cikk arról, hogy fogadd el magad, azonban sok év után jöttem rá arra, hogy a közhelyekkel ellentétben, mit is jelent ez számomra a valóságban. 

A 2000-es évek küszöbén robbant be itthon a köztudatba a fast fashion, azonban ekkor még mindig főként a lokális gyártásban hittek az akkor népszerű magyar ruhamárkák. 

A fast fashion sikere többnyire annak volt köszönhető, hogy folyamatosan változatos árukészlettel tudtak dolgozni, elérhető áron, ami akkoriban kiemelkedő újdonságnak számított, valamint ezen cégek által elérhetővé vált itthon is a “külföldi divat”. 

0. Blog

Ha most ezt olvasod, ez neked nagyon új lehet… Hát nekem is az.

Sosem írtam még ilyen fontos mondanivalójú heti rendszerességgel megjelenő BLOG-ot, de a saját márkámról és magamról ki tudna hitelesebben írni, mint ÉN?