Blog

BLOG

2022.04.22 10:18
BLOG

0. Blog

Ha most ezt olvasod, ez neked nagyon új lehet… Hát nekem is az.

Sosem írtam még ilyen fontos mondanivalójú heti rendszerességgel megjelenő BLOG-ot, de a saját márkámról és magamról ki tudna hitelesebben írni, mint ÉN?

Üdvözöllek téged a Vivawell naplójában. Ezen a felületen találsz minden olyan kiegészítő információt, érdekességet és cikket, ami a Vivawell Clothes szellemiségét adja. 

Olyan fontos témákról fogunk itt beszélni, mint a környezet, a márkánk felelősségvállalása, valamint a kapcsolat a nagy cégekkel. Tudtad, hogy Te is befolyással bírsz a nagy cégek termelésére? Oké, most felmerülhet a kérdés, hogy Hogyan?. Hát úgy, hogy végérvényben a nagy cégek - ahogyan a kicsik is - Neked gyártanak. 

Olyan témákról fog szólni ez a sorozat, ami körbe vesz minket nap, azonban valahogy perifériéra szorulnak. Mindenki tudja, hogy itt a klímaválság, azonban kevesen tudják, ez mit is jelent a gyakorlatban, csak egyfajta általános szorongással tölt el mindenkit. Az egész téma kicsit olyan, mintha valami láthatatlan rossz lebegne a fejünk fölött, de senki nem érti igazán, mi fog történni, azonban meghatározza a mindennapjainkat és a vásárlási szokásainkat. 

Nagyon sok olyan téma van, amit fontosnak tartok és szeretnék is róla beszélni, így azt gondolom, ez a felület az, ahol ezt a legegyszerűbben meg tudom tenni. 

Viszont ha megengeditek, megszakítanám ezt a gondolatmenetet és behoznám az életemet egy pillanatra, mert hihetetlen ahogy próbálok igazán komoly lenni…

A kisfiam beleült az ölembe és 2 perc múlva ez a beszélgetés hangzott le köztünk:

„Kisfiam! Vedd ki kérlek a limonádémból a kiskocsi kerekét a kakis kezeddel!”

Ez segít az átszellemülésemben…

Az elmúlt időszak nem a mókáról és kacagásról szólt, amire akár úgy is tekinthetünk, mint egy lehetőség, hogy fejlődjünk. Nekünk is ez a célunk. A fejlődés. Mi is ugyanúgy tapasztalunk jót és rosszat, mint bárki más a világon, azonban a mi fejlődésünknek része az edukációs tartalom, így innentől kezdve itt olvashatjátok azt, miről is szól a Vivawell Clothes. 

Nagyon köszönjük, hogy itt vagy és elolvastad ezt a rövid bevezetőt. 

Hamarosan találkozunk! 

Vivi

Vivawell Clothes