A VIVAWELL AZ UTCA EMBERÉNEK TERVEZ MIND ÁRBAN, MIND HASZNÁLATBAN IS!
Blog

BLOG

2022.04.22 10:18

0. Blog

Ha most ezt olvasod, ez neked nagyon új lehet… Hát nekem is az. Sosem írtam még ilyen fontos mondanivalójú heti rendszerességgel megjelenő BLOG-ot. de a saját márkámról és magamról ki tudna hitelesebben írni, mint ÉN?

Üdvözöllek téged a Vivawell naplójában. Ezen a felületen majd arról olvashatsz, ami téged és a márkánkat érdekli.

Tervezek írni itt a környezetről és a saját felelőségvállalásunkról, de ki nem hagynám a nagy cégek jelentőségét, és azt sem, hogyan tudod befolyásolni te a nagyobb cégeket, hisz ahogyan mi is, Ők is neked gyártanak.

Valójában ezek a témák vesznek minket körbe nap, mint nap.

Valójában egyre többünket határoz meg a klímaszorongás és vásárlunk a szorongásunknak megfelelő módon vagy éppen nem vásárlunk.

Rengeteg téma van, amit lehet érinteni a természettel és a gyártással kapcsolatban, de nem mennék most bele jobban.

Viszont ha megengeditek, megszakítanám ezt a gondolatmenetet és behoznám az életemet egy pillanatra, mert hihetetlen ahogy próbálok igazán komoly lenni…

A kisfiam beleült az ölembe és 2 perc múlva ez a beszélgetés hangzott le köztünk:

„Kisfiam! Vedd ki kérlek a limonádémból a kiskocsi kerekét a kakis kezeddel!”

Ez segít az átszellemülésemben…

Az elmúlt időszak a világban nem a móka és kacagás évei voltak. Ezt felfoghatjuk akár egy lehetőségként annak érdekében, hogy az emberiség fejlődjön. Nekünk is ez a célunk, a fejlődés! Mi is tapasztalunk jót és rosszat is, mint bárki a világon. Ma a fejlődésnek adtunk utat azzal, hogy hosszabban szólunk hozzátok és a jövőben tematikusabb, informatívabb módon fogjuk ezt megtenni.

Nagyon köszönjük, hogy itt voltatok velünk és elolvastátok ezt a bevezetőt, a 0. Blog-ot.

Vivi

Vivawell