ZSANNA MAXI RUHA

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Vanda
2022.09.02
Kényelmes és nagyon jó a színe. Eleinte tartottam a zöld ruhától, de álomszép. Rendkívül jó a szabása, minden testalkaton jól áll. Alig várom, hogy több színben is elérhető legyen!
Guzsván Niki
2022.08.26
Tökéletesen a 162 cm-en is. Imádom!
Hanna
2022.07.30
Szépséges és kényelmes! :)
Bogi
2022.07.15
A zöld színűt vettem S-M méretben (163 centi magas vagyok és 68 kiló, valahol a homokóra és a körte alkat között) és tökéletesen áll. A hossza miatt kényelmesebb nekem egy kicsit magasabb talpú/sarkú szandival viselni, de lapos talpú lábbelivel is abszolút hordható, nem földön húzós, nem akadsz bele. A színe valami eszméletlen gyönyörű (szebb, mint a képeken, pedig ott is 10/10-es :) ) és az anyag olyan, mintha rajtad se lenne. Először megijedtem, hogy melegem lesz benne de a 38 fokban is megállta a helyét, amikor a legtöbb ruhám már el szokott vérezni. Megfelelő kiegészítőkkel egyaránt tökéletes egy családi szülinapozós ebédhez vagy egy elegánsabb nyári eseményhez is. Szerintem ez az a ruhadarab, amit mindenkinek kötelező lenne beszerezni, nem tudom elképzelni, hogy ez valakinek ne állna jól.
(Ó, és amikor férjhez megyek, tuti ilyen lesz az esküvői ruhám is, persze fehérben :D )
Réka
2022.07.05
Az egyik legjobb ruha, amit valaha vettem. Nem is tudom, hol kezdjem. Nagyon szuper az anyaga, nem izzadós. Középméreten is tökéletesen áll. Simán fel tudom venni csinosabb eseményekre is, de tökéletes akár egy ebédhez is a lányokkal. Zöld színben vettem meg, ami még szebb, mint a képeken. Nálam abszolút szerelem lett első látásra.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza