A VIVAWELL AZ UTCA EMBERÉNEK TERVEZ MIND ÁRBAN, MIND HASZNÁLATBAN IS!

Xenia fürdőruha-felső

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.7 (7 vélemény)
(5)
(2)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Nagy Krisztina
2022.08.03
Imááááááááádom! Egyszerűen fantasztikuuuus! Sokat vaciláltam, hogy meg vegyem-e. A legjobb döntés volt. Csodás ciciket csinál, szuperül néz ki.
Szóval aki gondolkodik ne tegye. Rendeljétek meg!
Eva
2022.07.12
Szuper anyag, könnyű és kényelmes. Tényleg olyan mintha nem viselnék semmit. A méretcserér páratlan gyorsasággal és kedvességgel tudtuk megoldani.
Petzker Zsuzsanna
2022.07.05
Remek anyaga van, olyan mintha nem is lenne rajtam semmi. Nem csúszkál, nem kell rá folyton figyelni a vízben. Több mosáson is túl van, de ugyanolyan tökéletes, mint amikor megkaptam.
Kinga
2022.07.05
Elképesztően szuper anyaga van, és nagyon jó cicket csinál. Fürdőzés után sokszor csak egy nadrágot kapok fel hozzá a strandon, mert nagyon jól néz ki felsőként is. A bugyija is egy álom.
Kamilla
2022.07.05
Lx-es méret G kosár pont eleget takar ,eleget tart nagyon szexi és kényelmes ! Az egyedüli problémám vele ,hogy a kapocsra oda kell figyelni magától kikapcsol e-miatt kicsit parás az élményfürdő stb .
Toldi Orsi
2022.07.04
Nagyon tartósnak tűnik mind az anyag, mind a varrás. L-es méretet remdeltem, de egy hangyányit nagy lett. Elég lett volna az M-es is, de így legalább hordani azért tudom. Egyetlen kifogást emelnék, hogy az elöl záródó kapocs folyton kiold magától, úgyhogy szerintem felfejtem és kicserélem egy másikra.
Eszter
2022.06.28
Nagyon szuper :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza