A VIVAWELL AZ UTCA EMBERÉNEK TERVEZ MIND ÁRBAN, MIND HASZNÁLATBAN IS!

NaNa Top

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.9 (18 vélemény)
(17)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szabó Viola
2022.07.26
Megérkezett ez a csoda! Egyszerűen nem hiszem el, hogy van ami ennyire durván kényelmes tud lenni. Nagyszerű terméket hoztatok létre Vivawell csapatat. Külön zöld pont, hogy mindezt újrahasznosított szemétből <3
Büszkén felveszem a szememet ( az utcán is :D )
Gizus
2022.07.23
Nagyon kènyelmes,könnyű felvenni,egy picit rövidebb lehetne a vállrèsznèl.
Mohácsi Linda dr.
2022.07.12
Nekem sajnos kicsi lett, viszont nagyon kényelmes és szuper jó anyaga van! Sajnálom, hogy a méret nem lett jó! Tovább fogom adni, lesz gazdája!
Brigi
2022.07.11
Nagyon kényelmes, mintha semmi nem lenne rajtam.mindennapi viseletre tökéletes. Nyilván nem úgy tart mint egy merevítős dupla push up, de nem is ez a célom. Biztos, hogy rendelek majd még.
Sára
2022.07.05
A legjobb felső nyárra, vagy sportoláshoz. Csodás ciciket csinál és egyáltalán nem csúszkál. Kipróbáltam fürdőruhaként, úgy is csodásan tartott egész nap
Violetta
2022.06.28
Azt hiszem, sosem vártam még ennyire csomagot. :)
Mivel elég dús kebellel áldott meg a sors (és nem szeretem a túlzó kötöttséget, sem a merevítőket), mindig is a sport - és egyéb merevítők nélkül készült melltartókat és topokat hordtam, de valahogy ezek sem voltak teljes mértékben kényelmesek és nem tartottak eléggé. Na de a NaNa Top! Elképesztően kényelmes, meglepően tapasztaltam, hogy mennyire "szép" formát és tartást kölcsönöz. Szerelem-szerelem!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza